avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 517 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... buletin provizoriu
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

buletin provizoriu

buna ziua! Mi-am pierdut buletinul de ceva timp si as vrea sa imi fac unul nou dar nu am actul prin care se face dovada spaţiului în care locuiesc.Parintii nu pot veni cu mine cand imi voi face buletinul si nu am nici actul cu dovada spatiului.Imi vor da un buletin provizoriu ?sau este necesar sa vine si aprintii eu fiind majora?
Cel mai recent răspuns: Beatrice Caragate , utilizator 16:26, 13 Iunie 2018
Nu v-ați prezentat la Direcția pentru Evidența Persoanelor pentru a anunța pierderea cărții de identitate? Acolo ar fi trebuit să vi se dea spre completare o declarație pe propria răspundere din care să rezulte că ați rămas fără actul de identitate și ați fi fost îndrumată ce pași aveți de făcut mai departe.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare buletin de identitate popa_sorin popa_sorin buna ziua as avea si eu o intrebare,imi expira buletinul de identitate in luna iunie anul viitor si as vrea sa il schimb anul asta in august ,pentru ca sunt ... (vezi toată discuția)
Pot trece vama doar cu permisul de conducere? catliuyt catliuyt mi.am pierdut buletinul pot trece vama din italia in romania cu permisul conducere,permisul e cel nou (vezi toată discuția)
Facerea unui nou buletin ,acte Emma Ela Emma Ela Buna ziua!MI-am pierdut buletinul si as vea sa imi fac unul nou.Unde trebuie sa merge prima data si ce acte sunt necesare. 1.Ce document este documentul cu ... (vezi toată discuția)