Buna ziua !
Vin si eu cu o intrebare in speranta ca voi gasi o solutie.
Am arvunit o formatie, din septembrie 2017, pentru un eveniment ce se va desfasura in septembrie 2018. Tipa din formatie care mi a luat avansul nu a intocmit nici o hartie insa eu ca o masura am printat un model de contract si l am completat. In ianuarie 2018 am ajuns intr un punct in care am realizat ca nu mai putem continua cu nunta si am anuntat o pe tipa, in ideea in care multe alte formatii mi au spus ca daca anunt cu 6 luni inainte de eveniment sunt obligati sa imi dea banii inapoi. Iar ea refuza sa imi inapoieze avansul, in valoare de 2200 ron.. ma puteti sfatui ce sa fac, va rog!
Depinde ce clauze sunt trecute in contractul pe care dvs spuneti ca l-ati printat si daca acesta a fost semnat de formatia respectiva. Daca puteti face si dovada platii avansului, sunt sanse sa-i recuperati. In orice caz, pana nu este studiat contractul nu va putem da un raspuns clar. Incercati sa-i notificati prin intermediul unui avocat, poate cad la invoaiala cu dvs.
Company Advising
Utilizator 2din 2 utilizatori consideră acest răspuns util
Depinde de clauzele contractuale - asa cum au spus si ceilalti utilizatori. In acelasi timp, si formatia are un punct de vedere: ei si-au rezervat acea perioada pentru dvs.. Tocmai de aceea se percepe un avans.
Quartila
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Chiar și cu contract. Slabe șanse să recuperați ceva. Tine de bunăvoința celor din formație sa va returneze ceva înapoi.
Va expun o realitate, chiar daca este neplăcută.
Astfel de contracte trebuie incheiate cu daune mari.
Pe.baza contractului se poate obtine si 500 00 euro.
Depinde cum aveti contractul.
Este bine sa se apeleze la avocat pentru astfel de contracte deoarece avocatii se ocupa si cu asa ceva...printre altele...