avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 585 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Suspendarea indemnizație de crestere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Suspendarea indemnizație de crestere copil

Buna ziua, sunt in concediu medical postnatal si voi intra in curand in concediu de crestere copil. Intentionez sa vand un imobil si cred ca va fi in CCC.. Acest lucru imi va suspenda dreptul la indemnizatia de crestere copil? Va multumesc

Alte discuții în legătură

Pfa poate mentine un angajat pe perioada ccc? ozana_alexandra ozana_alexandra Buna ziua, Sunt PFA si intentionez sa angajez o persoana. De asemenea, urmeaza ca in curand sa nasc. Stiu ca pentru a beneficia de indemnizatia de crestere ... (vezi toată discuția)
Imi pot lua concediu medical daca lucrez 2 luni dupa ce revin din ccc? ralucutza1616 ralucutza1616 Buna ziua ! Sunt in CCC de 1 an si intentionez sa-mi reiau activitatea pe 15febr. cand fetita mea va avea 11 luni pentru a beneficia de stimulentul de ... (vezi toată discuția)
Concediu pre si postnatal natysam_11 natysam_11 Buna ziua Sunt in somaj si urmeaza sa nasc,beneficiez de concediu pre si postnatal sau numai de concediu de crestere a copilului? Cum se poate lua ... (vezi toată discuția)