avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 645 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Concediu de odihna
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Concediu de odihna

Buna ziua! Lucrez in invatamant pe perioada nedeterminata, am vehime 12 ani. Am intrat in concediu crestere copil din 16 iulie 2017, (din 13 martie-16 iulie am avut cele 126 zile ). cerere ccc am depus pe 2 ani, din motive personale m-am intors mai devreme incepand cu 28 mai 2018. La cate zile de concediu de odihna am dreptul? Mentionez ca 1 septembrie 2016-10 martie 2017 am lucrat fara intrerupere beneficiind doar de vacante. Va multumesc!
Ultima modificare: Joi, 14 Iunie 2018
myhaylala, utilizator

Alte discuții în legătură

Concediu de odihna neefectuate în 2015 din cauza concediului de risc maternal și concediului prenatal Ionela.. Ionela.. Bună seara! Am o întrebare legata de concediul de odihna neefectuat. În 2015 am avut următoarele perioade de concediu medical: 3-30 iunie 2015: 24 ... (vezi toată discuția)
Reintoarcere din concediu crestere copil in invatamant lara_marik lara_marik Buna ziua! Lucrez in invatamant si am nascut pe data de 31 iulie 2017. Nu am luat concediu prenatal, deoarece la 15 iunie 2017 am 8ntrat in concediu de odihna ... (vezi toată discuția)
Pot intra in ccc dupa postanal urmat de concediu de odihna? moniquesro moniquesro Buna ziua, sunt insarcinata si lucrez in invatamant, trebuie sa nasc in luna martie 2011, dar as prefera sa nu imi suspend contractul de munca pana la 1 ... (vezi toată discuția)