avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 928 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Trebuie să plătesc o somație transmisa de o firmă ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Trebuie să plătesc o somație transmisa de o firmă de recuperare creanțe transmisa soțului meu, decedat acum 8 ani?

Soțul meu a decedat acum opt ani si de cca 2 ani primesc somații de la Getback Recovery SRL sa plătesc un debit la Telekom România.
Acum am înțeles ca vor demara procedura de chemare in judecata.
Ce se poate întâmpla in acest caz?
Ultima modificare: Sâmbătă, 16 Iunie 2018
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: Quartila , utilizator 19:56, 16 Iunie 2018
~ Conținut șters la cerere ~
Mai întâi vedeți dacă va dau in judecata. Dacă nu, stați linistita si nu achitati nimic. Dacă primiți ceva de la executorul judecătoresc angajați un avocat bun sa formuleze contestație la executare silita
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Stati liniștită, si nu platiti nimic, exact așa cum vi s-a spus, așteptați să vedeți ce se va întâmpla.
Deoarece după atâta timp nu mai aveți obligația de a plăti nimic.
Daca voiau sa vă de-a in judecata și să recupereze banii o faceau până acum.
Nu recunoașteți nici o sumă sau datorie, nici în scris și nici verbal.
Altfel, sunteți buni de plată.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie executare silita Cata2010 Cata2010 Buna ziua si va multumesc inca de la inceput pentru timpul acordat pentru a citi aceasta postare .vin catre dumneavoastra cu o speta destul de complicata si ... (vezi toată discuția)
Somatie plata orange sa / prescriere datorie BGDN76 BGDN76 Buna ziua, Acum 7 ani am avut un contract cu Orange SA prin intermediul caruia am obtinut diverse servicii si produse, dar care ulterior nu au mai fost ... (vezi toată discuția)
Executare silita ! AlexisEmanuel05 AlexisEmanuel05 Buna ziua , astazi am primit o SOMATIA prin care se pune in vedere ca in termen de 1 zi de la primire sa ma conformez titlului executorului si sa achit suma de ... (vezi toată discuția)