avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1750 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... card euroline
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

card euroline

Buna ziua,
va rog sa-mi spuneti daca a mai intalnit cineva urmatoarea situatie si daca da cum s-a rezolvat:
am cumparat de la Altex prin card euroline produse de aprox.1300 ron in 2006.Am primit un desfasurator dupa care am platit ratele,iar acum cand am vrut sa inchid contul mi s-a comunicat ca mai am de plata 4600 ron dobanzi si penalitati fara sa stiu de unde.
Cu stima,
Minodora Sabou
Cel mai recent răspuns: dragonu89 , utilizator 17:09, 17 August 2014
Astept un raspuns aici, am si eu o multime de prieteni prinsi in aceasta plasa euroline fara sa o fi cerut, fara sa li se fi dat de ales, si platesc de ani sume importante din salariul si asa prea mic si inca si diminuat...
Domnilor, abuzul acesta e oficial si fara leac???
Buna ziua sunt si eu in aceasi situatie ati gasit vreo solutie ceva?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua !- imprumut neplatit ana1950 ana1950 stimate specialist ,am facut in 2007 un imprumut la firma Cofidis,apoi a fost preluata de Tezaur ,de unde sunt preluata de Recuperari Creante Srl DARVAL ... (vezi toată discuția)
Card de cumparaturi euroline MariaMC MariaMC In 2005 am luat in rate cateva produse din magazinul Altex,in valoare de 900 lei, fiind obligata sa-mi fac un card Euroline prin care sa-mi platesc aceste ... (vezi toată discuția)
Problema cu un credit de consum raz_anigga raz_anigga Buna seara!in anul 2005 am facut rata la altex,cumparand produse electrocasnice in valoare de 2300 lei,pe o perioada de 5 ani.atunci nu am semnat niciun ... (vezi toată discuția)