avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 875 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Alocatie monoparentala
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Alocatie monoparentala

Buna seara ! Rog un raspuns pentru urmatoarea intrebare : In dosarul pentru alocatie monoparentala mi sa cerut un extras de venit de la banca cu suma care mi se vireaza de catre tatal copilului mai exact pensia alimentara ( noi fiind despartiti ,eu cresc copilul singura ) justificand faptul ca este necesar sa demonstrez ce venituri am si sa nu depasesc suma maxima care se acorda pentru famiile monoparentale dar pentru ca se numeste "alocatie de sustinere' as vrea sa stiu ce legatura are pensia alimentara cu aceasta alocatie.Din cate stiu indemnizatie ,alocatie si pensia alimentara sunt veniturile copilului . Ma poate lamuri cineva ? Va multumesc anticipat !

Alte discuții în legătură

Executare silita campion campion Buna ziua! Am urmatoarea situatie. Am contactat un credit in timpul casatoriei pentru afacerea sotuui. Ulterior am divortat, iar acesta nu a mai platit rata, ... (vezi toată discuția)
Ancheta sociala pentru alocatie monoparentala m_ter m_ter Buna seara! Am depus dosarul pentru alocatia monoparentala,venitul meu este doar alocatia copilului care presupun ca va venii in iunie,nu primesc nici ... (vezi toată discuția)
Complementara cris34 cris34 buna ziua.eu astazi am fost la primarie...am depus dosarul pentru complementara in ianuarie2011.am primit abia luna trecuta...pe 2 luni,cred caci nu se ... (vezi toată discuția)