avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 880 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Doua amenzi pentru parcare pe spatiul verde in aceeasi ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Doua amenzi pentru parcare pe spatiul verde in aceeasi saptamana

Buna ziua,
Am primit in data de 17 mai 2018 o informare de la posta ca am de ridicat o recomandata, asa ca, avand in vedere ca oricum asteptam sa primesc ceva prin Posta, in ziua urmatoare, 18 mai 2018, m-am prezentat sa o ridic. Evident, nu era ceea ce ma asteptam eu, ci era o scrisoare de informare in care eram anuntat ca in data de 13 mai 2018, masina mea a fost surprinsa stationata pe spatiul verde si eram invitat sa le furnizez datele contravenientului. Mentionez ca in seara aceleiasi zile de 18 mai 2018 am mutat masina din locul respectiv.
Apoi, incepand cu data de 22 sau 23 mai, am primit alte 2 informari (la interval de 2 sau 3 zile intre ele) de la Posta prin care eram anuntat de am de ridicat o recomandata. Cum nu mai asteptam nimic, nu am fost sa ridic recomandata. In data de 13 iunie 2018, am gasit un proces verbal si scrisoarea de informare afisate pe usa apartamentului unde locuiesc. Citind scrisoarea de informare, am inteles ca masina a fost din nou surprinsa stationata pe spatiul verde, in data de 17 mai 2018.
Intrebarea mea este. daca este normal sa primesc amenda pentru aceeas contraventie constatata la interval de 4 zile, in conditiile in care scrisoarea de informare pentru prima contraventie a fost ridicata DUPA constatarea celei de-a doua contraventii?
Multumesc!

Alte discuții în legătură

Proces verbal de constatare a contraventiei andrei3ioanes andrei3ioanes 26.07.2013 Ma intorc din concediu,unul destul de reusit:P, ca sa constat o scrisoare de la politia locala. In ea...proces verbal de constatare a ... (vezi toată discuția)
Contestatie pentru permis auto ak47 ak47 Circulam din directia petricani ,am fost oprit la intersectie la colentina la ceas, pentru trecere la culoarea rosie la semafor !!! Mentionez ca am trecut pe ... (vezi toată discuția)
Anulare proces verbal adrian10 adrian10 Buna ziua Am parcat masina pe un teren (pamant neamenajat) pe care parcheaza toate masinile din zona.Politia rutiera mi-a dat avertisment dar a dispus ... (vezi toată discuția)