avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 475 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Calcul vechime
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Calcul vechime

Perioada 1997-1998 stagiu militar constituie vechime in munca pt incadrarea in gradatie?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:40, 15 Iunie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Art.20 alin.2 din Legea nr.3/1977 : Constituie vechime in munca si timpul in care o persoana incadrata in munca si-a intrerupt activitatea deoarece:
a) a indeplinit serviciul militar in termen, a fost concentrata, mobilizata sau in prizonierat;
...

Legea nr.3/1997 a fost abrogata la data de 01.04.2001 de Legea nr.19/2000 ... asadar, perioada respectiva constituie vechime in munca.

www.avocatnet.ro/forum/discu...
Ultima modificare: Vineri, 15 Iunie 2018
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stagiu militar/ vechime in munca/ gradatia alecramm alecramm Buna ziua va rog am urmatoarea intrebare: pentru un angajat intr-o institutie publica perioada cat a fost incorporat( stagiu militar) si anume 26.09.1985 ... (vezi toată discuția)
Vechime in munca petrutdatcu petrutdatcu -in perioada 19.10.1978.-15.03.1980. am satisfacut stagiul militar obligatoriu. Daca nu am fost angajat anterior, se mai ia in calcul aceasta perioada la ... (vezi toată discuția)
Vechime in munca mavrodinioan mavrodinioan Buna ziua! va rog sa-mi spuneti daca armata se calculeaza la vechimea in munca? Multumesc. (vezi toată discuția)