avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Verificare metrologica apometre apa rece - solutii
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Verificare metrologica apometre apa rece - solutii

Buna ziua,

Avem o asociatie de proprietari mica (14 apartamente).
Am avut pierderi mari la apa si s-a decis efectuarea verificarii metrologice a apometrelor de apa rece.
Aproape toti proprietarii si-au montat apometre noi in afara de 2 proprietari ce nu vor sa isi faca verificarea metrologica sau sa le schimbe.
Pierderile s-au redus substantial dar tot mai avem undeva la vreo 2 metrii cubi pierdere lunar.

Imi puteti spune care sunt solutiile impotriva proprietarilor ce nu vor sa prezinte verificarea metrologica valabila a apometrelor ?
Imi puteti spune daca se poate decide in AG ca pierderile pe care inca le mai avem sa le transferam celor ce nu vor sa prezinte verificarea metrologica ?

Multumesc.
Cu stima,
Florin
Cel mai recent răspuns: BEN46 , utilizator 13:39, 19 Iunie 2018
Asa se intampla daca nu respeti hotararile A.G. . Pretul la mc de apa poate varia de la luna la luna , uneori pretul mc de apa poate sa fie sub pretul de referinta .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Consum apa pausal in bucuresti Anca07 Anca07 Vara trecuta am facut verificarea metrologica a contoarelor de apa in bloc, dar 5 apartamente au refuzat aceasta verificare si nici nu au montat contoare noi. ... (vezi toată discuția)
Facturare apa contoare verificate si neverificate metrologic belfegor belfegor La o scara de bloc o parte din proprietari au contoare noi sau verificate metrologic iar alta parte nu.Cum facturez apa potabila si pierderile de apa? (vezi toată discuția)
Ce cantitate de apa calda si apa rece se plateste la pausal gurita1809 gurita1809 Buna ziua, Locuiesc la bloc si asociatia de proprietari a hotarat sa se faca verificarea apometrelor cu o firma, contra cost, iar cei care nu efectueaza ... (vezi toată discuția)