avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 113 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Securitate şi Sănătate în ... Medicină Muncii
Discuție deschisă în Securitate şi Sănătate în Muncă (fost Protecţia Muncii)

Medicină Muncii

Buna ziua!Datorită glicemiei si trombocitelor cu valori mari depistate la analizele periodice făcute de cei de la Medicină Muncii mi sa dat apt de munca pentru 30 de zile.A expirat această perioadă iar de la.departamentul Resurse Umane mi se IMPUNE sa iau concediu de odihna.Am făcută programare la un medic de Diabet si Nutritionis iar ac aștept decizia si un diagnostic dat de medic.Ce drepturi legale am in aceasta perioada in care ,,Nu sunt apt de munca,,?Mi se poate impune sa iau CO?
Cu speranta ca am dat destule amănunte si am reușit să fac înțeleasă problema mea ....Va multumesc anticipat!
ADRIAN
Cel mai recent răspuns: Adrian7791 , utilizator 11:55, 16 Iunie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
In periada aceasta de 30 de zile trebuia sa mergeti la medicul specialist, asa cum sigur v-a recomandat medicul de medicina muncii si apoi sa reveniti pentru emiterea uni noi Fise de aptitudine. Atunci v-ar fi emis, probabil; o Fisa cu "Apt conditionat". Recomandarea mea este sa medgeti din nou la medicul de medicina muncii cu documentele (recomandari, tratament, etc) de la specialist sau de la medicul de familie.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Puteti primi concediu medical de la medicul de familie si apoi de la medicul specialist in diabet si nutritie pentru a nu lua CO.
Inainte de a reveni la serviciu este obligatorie decizia medicala a medicului specialist in diabet si nutritie dublata de o examinare medicala in vederea revenirii la serviciu, la medicul specialist de medicina muncii cu care firma are incheiat contract de prestari servicii medicale, in vederea completarii unei noi fise de aptitudine in munca.
Va mulțumesc pentru raspunsurile dvstra!Multă sănătate va doresc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declararea angajatului inapt temporar Alextr65 Alextr65 Medicul de medicina muncii poate declara un angajat inapt temporar sau inapt doar pe baza unei suspiciuni, fără să solicite un consult de specialitate? Iar ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, dacă sufăr de o boala incurabila (dețin scrisori ... Cristi.1970 Cristi.1970 Bună ziua, Dacă sufăr de o boala incurabila(dețin scrisori medicale), sunt sub tratament și regim alimentar strict, pot fi obligat sa plec în ... (vezi toată discuția)