Buna seara! Imi cer scuze daca nu este locul potrivit pentru a adresa o astfel de intrebare dar am nevoie de un raspuns si de o indrumare in urmatoarea speta.
In aceasta seara am mers cu o persoana apropiata la un centru de copiere si xerox pentru a-si realiza o coperta pentru lucrarea de Disertatie pe care urmeaza sa o prezinte. Din graba si neatentie si pentru ca nu a luat in calcul toate posibilitatile avea un stick pe care se afla copiata toata lucrarea, nu doar prima pagina. Am prezentat angajatului lucrarea pe care a copiat-o pe server pt a putea edita coperta si pt a o prelucra. Noi in acest moment nu ne-am dat seama de consecintele pe care le-ar putea avea. Totusi la final am intrebat daca au copiat-o in calculator si daca o vor sterge, iar raspunsul lor a fost "Da am copiat-o dar o vom sterge".
In acest moment este destul de ingrijorata de ce ar putea face resepectiva persoana, exista numeroase modalitati de a expune in mod public acea lucrare. Noi nu avem certitudinea ce ei au sters acele date. Cum putem proceda? Exista vreo posibilitate de a afecta-o pe persoana care a redactat aceasta lucrare?
Va multumesc!
Dec.112 on-line.
ndan57
Buna ziua, dupa transmiterea on-line a dec.112 a. primit urmatorul mesaj din partea server-ului?Index: 3316235
Numar inregistrare:
Starea: Fisierul depus ... (vezi toată discuția)