avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 783 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate GDPR - Posibil copiere date lucrare disertatie
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

GDPR - Posibil copiere date lucrare disertatie

Buna seara! Imi cer scuze daca nu este locul potrivit pentru a adresa o astfel de intrebare dar am nevoie de un raspuns si de o indrumare in urmatoarea speta.
In aceasta seara am mers cu o persoana apropiata la un centru de copiere si xerox pentru a-si realiza o coperta pentru lucrarea de Disertatie pe care urmeaza sa o prezinte. Din graba si neatentie si pentru ca nu a luat in calcul toate posibilitatile avea un stick pe care se afla copiata toata lucrarea, nu doar prima pagina. Am prezentat angajatului lucrarea pe care a copiat-o pe server pt a putea edita coperta si pt a o prelucra. Noi in acest moment nu ne-am dat seama de consecintele pe care le-ar putea avea. Totusi la final am intrebat daca au copiat-o in calculator si daca o vor sterge, iar raspunsul lor a fost "Da am copiat-o dar o vom sterge".
In acest moment este destul de ingrijorata de ce ar putea face resepectiva persoana, exista numeroase modalitati de a expune in mod public acea lucrare. Noi nu avem certitudinea ce ei au sters acele date. Cum putem proceda? Exista vreo posibilitate de a afecta-o pe persoana care a redactat aceasta lucrare?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Calin92 , utilizator 22:59, 15 Iunie 2018
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am facut o lucrare de licenta si e plagiata 16% elenasimona85 elenasimona85 am facut o lucrare de licenta si e plagiata 16%, cum pot sa repar greseala ,legile existand pe internet si fiind sursa mea de scriere astept raspuns cat mai ... (vezi toată discuția)
Drept de autor - fotografie personala utilizata comercial black_00 black_00 Salut, Recent am descoperit ca imi este folosita imaginea pe o coperta de carte a unui autor american. Cartea se poate gasi pe amazon: ... (vezi toată discuția)
Este legal sa prestezi servicii de copiere? trainer trainer Este legal sa prestezi servicii de copiere? In lista codurilor CAEN activitatea apare la nr.8219 si este desfasurata de mii de firme. Totusi ma intreb daca ... (vezi toată discuția)