avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 813 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... constructia unui garaj
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

constructia unui garaj

Distanta dintre casa mea si gardul dintre vecinatati este de 3.20/17m.Pot obtine autorizatie de constructie pentru garaj pe aceasta suprafata?Mentionez ca locuinta mea are amprenta la sol de 73mp iar terenul pe care il detin are 220mp.
.
Cel mai recent răspuns: stanciu cornelia , utilizator 20:22, 2 Noiembrie 2009
Puteti obtine o autorizatie care sa va permita efectuarea unei constructii dar nu la mai putin de 1,9 m de limita de proprietate. Va ajuta in vreun fel o astfel de constructie? Ma indoiesc!
eu vreau sa construiesc un garaj ,fara geamuri spre proprietatea vecinului si din cite am citit conform legii am voie sa construiesc la 60cm de gard daca aceea constructie nu are ferestre care dau spre proprietatea vecinului
Ultima modificare: Marți, 3 Noiembrie 2009
stanciu cornelia, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am construit garaj, sopron si solar (folie). cum sa intru in legalitate? Cornel_imi_zice Cornel_imi_zice Buna ziua, Am un teren proprietate, in mediu rural. Am construit, fara a obtine autorizatie: - un garaj (placa beton, suprastrustura din lemn, invelit cu ... (vezi toată discuția)
Am construit garaj, sopron si solar (folie). cum sa intru in legalitate? Cornel_imi_zice Cornel_imi_zice Subiect: Am construit garaj, sopron si solar (folie). Cum sa intru in legalitate? Buna ziua, Am un teren proprietate, in mediu rural. Am construit, fara a ... (vezi toată discuția)
Distanta legala fata de gard catalucan catalucan Buna ziua, am construit anul acesta o casa. In proiect distanta fata de gardul vecinului era de 60cm conform Codului Civil. Vecinul m-a amenintat ca o sa am ... (vezi toată discuția)