avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 577 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... somaj tehnic concediu de maternitate
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

somaj tehnic concediu de maternitate

As dori cu bunavointa dv sa ma ajutati antr-o problema. Fica mea lucreaza la tipografia Herris .A fost trimisa an somaj tehnic an lunile iulie august si septembrie 2009 apoi a intrat de la 1 octombrie an concediu prenatal acum se afla tot an concediu prenatal deci luna noiembrie, si urmeaza sa nasca la anceputul lunii decembrie A prezentat concediile medicale de fiecare data.In toata aceasta perioada nu a primit nici un ban nici acei 75%de la somajul tehnic nici de la c medical ,de cate ori cere patronului acesta spune ca nu are si ca o trimite an somaj.Ce putem face si unde sa ne adresam ?.Ce drepturi are ?
Pentru recuperarea drepturilor restante poate sesiza ITM, CJAS sau chemare in judecata (litigiu de munca).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie crestere copil florinacpordos florinacpordos Buna ziua, Sunt insarcinata si trebuie sa Nasc in jurul datei de 8 octombrie 2015. Muncesc cu contract de munca pe perioada determinata de la 1 septembrie ... (vezi toată discuția)
Calcul salariu ContSters264993 ContSters264993 Buna ziua. Am o rugaminte: sa-mi calculeze si mie cineva salariu net pe care il aveam de luat in luna noiembrie 2013 (5 zile CO si 4 zile CM 75%) si in luna ... (vezi toată discuția)
Cum se face plata concediului prenatal dupa concediu de 2 ani pentru cresterea primului copil? marmota_flo marmota_flo Buna ziua! Voi naste la sfarsitul lunii decembrie al doilea copil. Primul copil implineste 2 ani pe 21 octombrie iar eu am dreptul sa intru in concediu ... (vezi toată discuția)