avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1061 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... abandon de familie
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

abandon de familie

este vorba de un abandon in care i s-a dat amenda 2000 de lei si nu a platit-o si ea s-a transformat in 200 de zile de inchisoare...in cazul in care nu se mai poate face nimic trebuie sa faca 200 de zile sau daca munceste face jumatate?
cineva mi-a zis ca trebuie sa faca 200 si daca munceste primeste bani pe care i poate lua cand iese si altcineva mi-a spus ca daca munceste face jumatate..care este adevarul??

Alte discuții în legătură

Abandon de familie- pedeapsa amenda penala neachitata stoia mihaela stoia mihaela este vorba de un abandon in care i s-a dat amenda 2000 de lei si nu a platit-o si ea s-a transformat in 200 de zile de inchisoare...in cazul in care nu se mai ... (vezi toată discuția)
Presiuni mancipri mancipri speta : mama face la parchet plangere penala pentru abandon de familie deoarece tatal nu a platit 3 luni pensia de intretinere pentru copil .parchetul trimite ... (vezi toată discuția)
O amenda de 200 lei... alejandro alejandro salut , am primit 2 foi de la politie pe una scrie "somatie" si pe una "titlu executoriu"... pe aia cu somatie scrie "Daca in 15 zile de la primirea somatiei ... (vezi toată discuția)