avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 947 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Mașină inchiriata și abandonata
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Mașină inchiriata și abandonata

Am închiriat o mașină unei firme iar aceasta după câteva luni de neplata a chiriei a abandonat-o în alt oraș ,iar în urma plângerii făcute de mine la politie aceasta a invocat motivul că nu ar avea bani sa o aducă.Doresc sa știu dacă am șanse să-mi recuperez prejudiciile în ideea in care persoana in cauza mi-a transmis mesaj că intenționează să-și închidă firma .
Cel mai recent răspuns: ContSters82289 , utilizator 18:56, 16 Iunie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
La momentul incheierii contractului s-a stabilit si persoana autorizata posesoare permis conducere insarcinata cu preluarea autoturismului

Formulati actiune civila in instanta atat impotriva persoanei care a preluat autorturismul, impotriva societatii comerciale si a administratorului acesteia. Chiar daca sustine ca in viitor firma se va desfiinta raspunde administratorul cu bunurile proprii.
Ultima modificare: Sâmbătă, 16 Iunie 2018
ContSters82289, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se pot transfera datoriile firmei pe persoana fizica? AnaA1234 AnaA1234 Bună ziua! Dețin calitatea de administrator într.o firma pe care urmează sa o închid. Voi rămâne cu niște abonamente la furnizori ce se întâmplă ... (vezi toată discuția)
Ocupare abuziva loc de parcare inchiriat de la primarie olimpiastanca olimpiastanca Am un loc de parcare ptr.care platesc taxa anuala la primarie si de 2 saptamani a fost ocupat abuziv de un autoturism cu nr.de Bulgaria. Am facut demersuri la ... (vezi toată discuția)
Inchiriere apartament elenavaleria elenavaleria Buna seara, Am o problema cu proprietarul dela care am inchiriat un apartament nemobilat. Inchirierea s-a facut prin intermediul unei agentii imobiliare, ... (vezi toată discuția)