avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1251 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... functia de consilier economic
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

functia de consilier economic

Buna seara,
Doresc sa modific functia unui angajat iar aceasta sa fie"consilier economic" cod cor 111019 pt care conform cor se cer studii superioare dar nu neaparat. Angajatul a terminat facultatea de matematica dar nu are alte cursuri in domeniul economic. Este ok sa-l incadrez in aceasta functie?
Multumesc!
Seara buna!

Mariana
Cel mai recent răspuns: Angela D , Consultant resurse umane 13:44, 3 Noiembrie 2009
Grupa de baza nu prea ar corespunde. Va indemn sa vedeti codul 241947-asistent analist care cred ca este mai justificat. Asta daca nu tineti neaparat la titlul de consilier, cat priveste salarizarea nu ar fi o problema in domeniul privat.
Da, daca are specializarea matematica economica,sau liceu economic, altfel numai consilier economic nu este.
este unu dintre asociati si vrea sa fie consilier economic...:D si m-am gandit ca ar fi ok sa-l incadrez in aceasta functie avand in vedere ca in cor la nivel de instruire scrie "nedefinit".
Am sunat si la ITM la inspectorul de serviciu, de 2 ori, unul mi-a zis ca e ok, altul ca nu e ok #-o

Multumesc!

M
Dar banuiesc ca ati citit in COR si ce responsabilitati trebuie sa indeplineasca.
De ce nu vrea sa fie director/director adjunct ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Colegii / facultati magdalena_dn magdalena_dn Buna ziua, Intrebare : Care este diferenta intre absolventii de colegii universitare si absolventii facultatilor ? Si daca se poate baza legala. In legea ... (vezi toată discuția)
Angajare administrator netu_ologu netu_ologu administratorul unei firme poate fi angajat ca patron (cf. COR),fara studii superioare? (vezi toată discuția)
Director juridic? Iulian81 Iulian81 As vrea sa stiu si eu daca stie cineva ce este acela un director juridic si cum se poate ajunge in acest post? (vezi toată discuția)