avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 456 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Acoperis comun
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Acoperis comun

Buna ziua,
Locuita parinteasca este compusa dintr-o camera inchiriata de la Primarie care are acoperis comun cu casa vecinului si o bucatarie cu baie si camara pentru care exista autorizatie de constructie dar nu este intabulata.
Vecinul imi spune de anul trecut ca vrea sa strice casa si sa fac ceva cu acoperisul ..care este comun dar cum camera este inchiriata nu stim ce sa facem.

Alte discuții în legătură

Mostenire Danetalu Danetalu Buna ziua, Nu stiu daca am ales bine categoría privind situatia noastra . Suntem 2 frati care am mostenit dupa moartea ultimului parinte un spatiu comercial ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, am dat primaria turda în judecata la judecatoria ... Danetalu Danetalu Bună ziua, Am dat primaria Turda în judecata la Judecatoria Turda, pentru vânzarea unei camere în suprafață de 17,60m/pătrați și curtea de 150 m/p ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! am si eu o intrebare. am primit donatie cu intretinere ... Florinel 123 Florinel 123 Buna ziua! Am si eu o intrebare. Am primit donatie cu intretinere din partea parintilor....doua anexe( un sopron si o bucatarie de vara) si teren in schimbul ... (vezi toată discuția)