avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 958 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua, Am dat primaria Turda în judecata la ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua, Am dat primaria Turda în judecata la Judecatoria ...

Bună ziua,
Am dat primaria Turda în judecata la Judecatoria Turda, pentru vânzarea unei camere în suprafață de 17,60m/pătrați și curtea de 150 m/p în care locuim din 1965.
La camera închiriată părinții noștri au adăugat în anul 1970 o bucătărie.,baie și camara pentru care exista doar autorizație de construcție, de luare în folosință, memoriu justificativ și ceva planuri. Mama noastră care a decedat în 2017 a depus mai multe cereri pentru cumpărarea camerei respective, iar noi am depus în 2018 ultima cerere catre Primărie pentru cumpărarea camerei și a terenului ca apoi sa putem intabula.
Am pierdut procesul la Turda care ne-a costat taxa de timbru 6080 de roni.
foarte mult A făcut avocata cerere de recalculare dar nu sa aprobat.
Răspunsul judecătoriei a fost :
Instanța nu poate obliga Consiliul Local sa vindá, sa concesioneze sau sa închirieze...
Întrebarea ar fi :
Dacă avem vreo șansă să mergem mai departe făcând recurs la Cluj.
Dacă vom pierde la Cluj, putem intabula bucătăria, baia și cămara care le-au făcut părinți noștri, existând pentru ele daor autorizație de construcție, de luare în folosință, memoriu justificativ și ceva planuri iar terenul este închiriat.
Sa aveti o zi faina!
Șansele le poate analiza un avocat după ce va studia motivarea hotărârii pronunțate la fond.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenire Danetalu Danetalu Buna ziua, Nu stiu daca am ales bine categoría privind situatia noastra . Suntem 2 frati care am mostenit dupa moartea ultimului parinte un spatiu comercial ... (vezi toată discuția)
Acoperis comun Danetalu Danetalu Buna ziua, Locuita parinteasca este compusa dintr-o camera inchiriata de la Primarie care are acoperis comun cu casa vecinului si o bucatarie cu baie si ... (vezi toată discuția)
Extras de carte funciara- suprafete bogdanucom bogdanucom In urma achizitiei unui apartament de 50 mp (suprafata desfasurata) si terenul aferent (cota) de 8mp in Extrasul de carte funciara pentru informare apar ... (vezi toată discuția)