Bună ziua,
Am dat primaria Turda în judecata la Judecatoria Turda, pentru vânzarea unei camere în suprafață de 17,60m/pătrați și curtea de 150 m/p în care locuim din 1965.
La camera închiriată părinții noștri au adăugat în anul 1970 o bucătărie.,baie și camara pentru care exista doar autorizație de construcție, de luare în folosință, memoriu justificativ și ceva planuri. Mama noastră care a decedat în 2017 a depus mai multe cereri pentru cumpărarea camerei respective, iar noi am depus în 2018 ultima cerere catre Primărie pentru cumpărarea camerei și a terenului ca apoi sa putem intabula.
Am pierdut procesul la Turda care ne-a costat taxa de timbru 6080 de roni.
foarte mult A făcut avocata cerere de recalculare dar nu sa aprobat.
Răspunsul judecătoriei a fost :
Instanța nu poate obliga Consiliul Local sa vindá, sa concesioneze sau sa închirieze...
Întrebarea ar fi :
Dacă avem vreo șansă să mergem mai departe făcând recurs la Cluj.
Dacă vom pierde la Cluj, putem intabula bucătăria, baia și cămara care le-au făcut părinți noștri, existând pentru ele daor autorizație de construcție, de luare în folosință, memoriu justificativ și ceva planuri iar terenul este închiriat.
Sa aveti o zi faina!
Mostenire
Danetalu
Buna ziua,
Nu stiu daca am ales bine categoría privind situatia noastra .
Suntem 2 frati care am mostenit dupa moartea ultimului parinte un spatiu comercial ... (vezi toată discuția)
Acoperis comun
Danetalu
Buna ziua,
Locuita parinteasca este compusa dintr-o camera inchiriata de la Primarie care are acoperis comun cu casa vecinului si o bucatarie cu baie si ... (vezi toată discuția)