avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 788 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Ce salariu ar trebui să primesc?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Ce salariu ar trebui să primesc?

Am fost bibliotecară școlară timp de 8 ani. Acum doresc să mă angajez la o bibliotecă comunală. Cerințele postului bibliotecară II au fost doar diplomă de bacalaureat, dar eu am absolvit un curs de bibliotecară de 6 luni cu diplomă de la Universitatea Babes Bolyai și sunt studentă în anul terminal la Facultatea de Științe Politice, Administrative și ale Comunicării al acestei universități. Ce salariu ar trebui să primesc, dacă am mai mult de 20 de ani vechime în muncă, din care 8 ani ca bibliotecar școlar? Dacă în momentul angajării nu am depus încă licența, dar peste o lună da, este obligată Primăria să-mi modifice salariul cu care m-a angajat? Dacă da, pe baza cărei legi? Mulțumesc pentru răspuns.
Ultima modificare: Duminică, 17 Iunie 2018
haraszti judit, utilizator

Alte discuții în legătură

Administratie publica locala. primarie de comuna. Birdean Birdean Sunt angajata contractual referent I la o primarie de comuna. Am absolvit Facultatea de Administratie Publica, Babes Bolyai din Cluj in acest an. Am o vechime ... (vezi toată discuția)
Supliment la diploma selesdacian selesdacian Buna ziua !Ma confrunt cu urmatoarea problema: Nu stiu carei Facultati/universitati trebuie sa ma adresez pt a primi suplimentul la diploma! In anul 2007 am ... (vezi toată discuția)
Încadrare învățământ: profesor sau învățător? Dea75 Dea75 După noua lege a învățământului, voi fi încadrată ca profesor învățământ primar dacă am următoarele studii: - liceu pedagogic, 5 ani, ... (vezi toată discuția)