avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 697 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silită
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silită

În cazul în care un debitor ex. silit, prin executor, nu are decât un apartament, fără alte surse de venit, aș avea 2 întrebări:
1. există o limită, la nivel de sumă de bani - adică debitul pentru care este executat, până la care apart. poate fi scos la vânzare?
2. dacă nu are nimic de executat silit, care e procedura? se așteaptă până când va dobândi ceva?

Alte discuții în legătură

Executare silita -licitatie apartament- dezbatere mostenire mrbigrama mrbigrama Buna seara, Apelez la experienta D-vs poate ma puteti ajuta sa aflu mai multe detalii: Dorind sa ma inscriu la o licitatie publica a unui apartament, am ... (vezi toată discuția)
Datorie firma recuperare creante ,,,,,mostenire nikolos nikolos suntem 2 frati primim mostenire dela parinti un apartament pe care vrem sa l vindem ,,eu am o datorie la o firma de recuperare creante .care mi a inaintat ... (vezi toată discuția)
Executare silita - fara actualizarea creantelor. rodica_post rodica_post Buna ziua, Va rog sa-mi oferiti o informatie cu privire la legalitatea executorului judecatoresc care nu a actualizat suma creantelor ... (vezi toată discuția)