avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 801 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... datorie firma recuperare creante ,,,,,mostenire
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

datorie firma recuperare creante ,,,,,mostenire

suntem 2 frati primim mostenire dela parinti un apartament pe care vrem sa l vindem ,,eu am o datorie la o firma de recuperare creante .care mi a inaintat dosarul la un executor silit cu care m am inteles sa platesc cat pot lunar , si am platit si platesc o suma mult mai mica decat ar trebui platita rata lunara . daca vindem apartamentul cu cat vrem noi cei 2 frati ((. oricum eu din suma rezultata ,partea mea dela vanzare vreau sa achit daca se poate integral datoria ,,(( executorul sau firma recuperatoare poate lua si din partea fratelui meu pt a se completa debitul adica ex, debit 50000 ron , vanzarea apartamentului este de 20000 euro ,eu 10000 fratele 10000 ,ar mai trebui 2500 euro pentru complectarea sumei de 50000 ron reprezentand debitul , executorul poate sa ii ia si din banii fratelui meu pt completarea debitului , sau este o alta procedura la vanzarea apt si recuperarea debitului , va multumesc
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 08:55, 10 Iulie 2016
Fie ca ap e scos la licitatie de catre executor, fie ca il vindeti dvs , partea fratelui nu va fi afectata. Banii sa va fie virati in conturiel personale cf cotelor, adica sa nu incasati dvs banii cuveniti fratelui ca e posibil sa dispara din cont.
multumesc pt raspuns , Pot ceda partea mea fratelui meu inaintea vazarii apt lui ca el sa fie ca singuator,mostenitorrul ,multumesc
Nu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenire cu bucluc nikolos nikolos suntem 2 frati ,eu in persoana am un debit restant la bcr , imprumut cu buletin ., platesc catre executor judecatoresc lunar 150 ron in baza unei chitante , ... (vezi toată discuția)
Autentificare notariala pentru recunoasterea contributiei financiare la amenajarea unei case romanaplumb romanaplumb Buna seara, as vrea un sfat cu privire la situatia mea: mama este proprietara casei parintesti iar in 2011 eu am dat fratelui meu o inturnare pt acest ... (vezi toată discuția)
Doresc articole din cod civil nikolos nikolos va rog frumos sa mi dati niste art. din cc sau cpc privind drepturi ale unui debitor contra unei firme recuperatoare de creante sau art.in care sa rezulte ca ... (vezi toată discuția)