avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 717 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... mostenire cu bucluc
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

mostenire cu bucluc

suntem 2 frati ,eu in persoana am un debit restant la bcr , imprumut cu buletin ., platesc catre executor judecatoresc lunar 150 ron in baza unei chitante , parintii ne au lasat mostenire un apt al lor personal si noi vrem sa l vindem si partea mea ce mi revine vreau sa achit debitul restant ,,executorul judecatoresc sau cei care au preluat creanta dela bcr imi poate bloca vanzarea apt sau fratele poate avea si el probleme la partea lui din vanzare ,cam ce se va intampla la vanzarea apt , multumesc

Alte discuții în legătură

Datorie firma recuperare creante ,,,,,mostenire nikolos nikolos suntem 2 frati primim mostenire dela parinti un apartament pe care vrem sa l vindem ,,eu am o datorie la o firma de recuperare creante .care mi a inaintat ... (vezi toată discuția)
Doresc articole din cod civil nikolos nikolos va rog frumos sa mi dati niste art. din cc sau cpc privind drepturi ale unui debitor contra unei firme recuperatoare de creante sau art.in care sa rezulte ca ... (vezi toată discuția)
Insistente de plata din partea unei firme de recuperari creante raduilea raduilea Buna, doresc a va adresa o problema. Tatal meu a luat in anul 2004 un credit de la BCR ptr achizitia de electrocasnice, el fiind pensionar. La cateva luni de ... (vezi toată discuția)