avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 226 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... succesiune si dezbatere de mostenire pe numele tatalui ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

succesiune si dezbatere de mostenire pe numele tatalui +sora decedatului(2 pe un titlu de proprietate pe pamant)

tatal meu a decedat in luna a 10 a 2017. are titlu de proprietate pe numele lui sunt unica fiica ..ce acte sunt necesare pentru succesiune ( sa trec pe numele meu tot). cat costa succesiunea????
Ultima modificare: Duminică, 17 Iunie 2018
Geta 853 @Yahoo. ro, utilizator
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 16:52, 17 Iunie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Va adresați unui birou notarial din circumscripția judecătoriei unde defunctul a avut ultimul domiciliu și acolo obțineți toate informatiile despre actele necesare și costuri.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua,
Mergeti al un birou notarial din circumscripția judecătoriei unde defunctul a avut ultimul domiciliu si dezbateti succesiunea.
Costurile se stabilesc functie de grilele notariale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune teren arabil alex9210 alex9210 Buna seara, bunicii mei au detinut o suprafata de teren , tatal meu fiind unicul mostenitor, in cele din urma accesta a decedat fara sa faca succesiunea, ... (vezi toată discuția)
Succesiune Ella 37 Ella 37 Ce mă sfătuiți pentru a avea cheltuieli cât mai mici cu succesiunea după părinți. Mama a decedat acum 7 ani iar tata de o luna. Sunt singurul copil .Ce ... (vezi toată discuția)
Succesiune pentru masina brinduselena brinduselena ce acte sunt necesare pentru succesiune?am 2 copii si sotul a decedat pe 04 .01.2012.si cat ma costa aceasta succesiune?va multumesc (vezi toată discuția)