avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Eliberare autorizatie funcționare sector 2
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Eliberare autorizatie funcționare sector 2

Bună ziua,
În următoarele zile voi deschide un aprozar în sectorul 2 din București. Am tot încercat sa aflu care sunt actele necesare eliberării autorizatiei de funcționare însă nu am găsit nimic. Am aflat însă că primăria sector 2 eliberează autorizatie de functionare doar pentru vreo 3 coduri caen care nu au nicio legătură cu domeniul meu de activitate. Ma puteți ajuta în acest sens cu o confirmare sau infirmare a acestei informații? Menționez ca la telefon nu răspunde nimeni iar la primărie, în cadrul programului cu publicul, îmi este foarte greu sa ajung. Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Primoris SRL , Consilier juridic 16:14, 20 Iunie 2018
~ Conținut șters la cerere ~
Bună ziua,

Conform Hotărârii Consiliului Local Sector 2 nr. 72 din 2018 se supun procedurii de autorizare doar activitățile cuprinse în 4 coduri CAEN, respectiv:
- 5610 Restaurante
- 5630 Baruri si alte activitati de servire a bauturilor
- 9321 Balciuri si parcuri de distractii
- 9329 Alte activitati recreative si distractive

Aici găsiți link-ul către actul normativ sus-menționat publicat chiar pe site-ul Primăriei Sectorului 2: [ link extern ]

De asemenea, găsiți informații utile și explicații aici: [ link extern ]
[JuristFirme.ro]

Mai precizez faptul că în Sectorul 2 trebuie să faceți demersurile de autorizare la Poliția Locală Sector 2, care este o instituție din subordinea Primăriei Sectorului 2.
Nu trebuie să vă adresați direct primăriei!

Succes!
Ultima modificare: Miercuri, 20 Iunie 2018
Primoris SRL, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintarea unei firme avand ca activitate , balciuri si parcuri de distractie, cod caen 9321 Slatineanu1 Slatineanu1 Buna ziua. As avea avea nevoie de un mic ajutor. Am cumparat un utilaj pentru balciuri si dorim sa ne deschidem firma , Ma intereseaza pasii pe care ... (vezi toată discuția)
O soietate inregistarta cu codul caen 9329, alte activitati recreatve ... al3x99 al3x99 O societate inregistarta cu codul CAEN 9329, alte activitati recreatve si distractive ( videochat) platitoare de tva, conform noilor modificari din codul ... (vezi toată discuția)
Cod caen concerte Cosminmuzic Cosminmuzic Buna ziua! Caut un cod Caen pentru organizare de concerte sau evenimente muzicale care sa între la categoria de servicii dau măcar un loc unde pot vedea cum ... (vezi toată discuția)