avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 185 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... angajare personal strain
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

angajare personal strain

trebuie sa angajez un student din R.Moldova care are permis de sedere cu drept de munca.Cu cate ore/zi ar trebui sa-l angajez.?
Multumesc.
Ultima modificare: Duminică, 17 Iunie 2018
Cornel Vasile, Consilier juridic
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:16, 17 Iunie 2018
Străinii titulari ai dreptului de şedere temporară pentru studii pot fi încadraţi în muncă pe teritoriul României fără aviz de angajare numai cu contract individual de muncă cu timp parţial cu durata muncii de maximum 4 ore pe zi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sunt studentă în românia, anul ii, am permis de ședere, dar ... Ana Manciu Ana Manciu Sunt studentă în România, anul II, am permis de ședere, dar am auzit că s-a schimbat legea și avem drept de muncă de 8 ore, este adevărat? (vezi toată discuția)
Angajare student republica moldova lpanait lpanait Buna ziua, Care sunt documentele si/sau demersurile necesare pentru incheierea unui CIM ca angajator cu un student din Rep Moldova ce are pasaport si permis ... (vezi toată discuția)
Zilieri- persoane cu permis de studii ana maria14 ana maria14 Pentru o persoana din Republica Moldova care este student (cu permis de studii) cu cate ore o putem trece pe Registru zilierilor? (vezi toată discuția)