avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 807 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Construcție gard
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Construcție gard

Buna seara. Mă confrunt cu o problema legata de construcția unui gard întrucât vecinul a intrat pe trenul eu cu 2 metri. Să ma explic: am un teren intravilan arabil undeva la țară, vecinul din partea stângă a intrat pe terenul meu cu 2 metri pe o lungine de10 metri(vecinul stă pe colț și terenul lui vine in 'clin', iar capătul terenului lui vine cam pe la jumatatea terenului meu).Ideea e ca aș vrea ca construiesc un gard să nu mai treaca la mine. Eu am cadastru făcut la teren. Cum ar trebui să procedez? Să măsor cu cineva de la primarie după care să fac gard sau să masor eu și să fac gardul? De mentionat, gradul vreau să l fac pe terenul meu. Multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters477524 , utilizator 17:24, 18 Iunie 2018
Cand ati efectuat cadastrul, cu ocazia efectuarii masuratorilor nu au fost efectuate "marcaje" / stabilit planul de coordonate ?

Cabinet de Avocat "Dragos Barnea Madalin" a scris:

Cand ati efectuat cadastrul, cu ocazia efectuarii masuratorilor nu au fost efectuate "marcaje" / stabilit planul de coordonate ?

Ultima modificare: Luni, 18 Iunie 2018
ContSters477524, utilizator

Cabinet de Avocat "Dragos Barnea Madalin" a scris:

Ultima modificare: Luni, 18 Iunie 2018
ContSters477524, utilizator
Nu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Separare proprietate conform actului Marius58 Marius58 Buna ziua! Suntem doi frati care locuim in aceeasi curte dar de o luna avem fiecare act de proprietate pe casa si teren. Cui revine datoria sa ne masoare ... (vezi toată discuția)
Suprapunere teren looly looly Buna ziua. Anul trecut in decembrie am cumparat un teren.Am primit cadastru ,intabulare. De curand am fost sa fac trasarea terenului,conform cu ... (vezi toată discuția)
Documentatie cadastrala gresita? ce e de facut? mariob mariob In anul 2007 am cumparat 1000 mp teren impreuna cu socrii mei, terenul fiind ingradit cu un gard de plasa pe o bordura de beton ( si din aceasta cauza nu am ... (vezi toată discuția)