avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 550 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... LOCUINTA ANL- PENTRU HANDICAPATI
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

LOCUINTA ANL- PENTRU HANDICAPATI

Buna seara!
Ma numesc Stana Pavel si am o intrebare legata de locuintele ANL, pentru fiica mea. Ea are 22 de ani si are handicap de gradul I pe care l-a dobandit la varsta de 3 ani in urma unui accident de masina. Intrebarea mea este daca fiica mea are dreptul la locuinta ANL? Mentionez ca nu este casatorita, nu lucreaza pentru ca are pensie de handicapat gradul I, eu fiindu-i insotitoare (nici eu nu sunt casatorita, tatal ei a murit in accident) si nu avem casa, stam in chirie particulara. Am facut dosarul, l-am depus si pana acum cateva saptamani ne-au spus ca avem sansa (eram pe locul 15 din 24), dar acum dupa cum vad sansele au scazut spunandu-mi ca fiica mea trebuie sa aibe serviciu. Dar cum, daca este handicapata de gradul I? Aici sunt nelamurita si vreau sa stiu daca are vreo sansa sau nu? Oare ce trebuie sa fac? Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 21:34, 2 Noiembrie 2009
Exista posibilitatea ca obligatiile financiare aferente spatiu de locuit ANL,sa fie preluate legal de catre tert ,care sa achite in locul titularului contractului,cu riscurile de rigoare
Ultima modificare: Luni, 2 Noiembrie 2009
ynocentta, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anulare declaratie notariala Cris_79 Cris_79 Am fost casatorita timp de 7 ani. Am divortat in 2007. In 2004 am obtinut prin ANL o locuinta, eu fiind titular de contract. La divort fostul meu sot m-a ... (vezi toată discuția)
Abandon copil ionut979 ionut979 buna ziua. am divortat in 2009. pana la divort locuiam cu fosta sotie si cu fetita noastra intr-o garsoniera primita de la anl, acele locuinte pt tineri in ... (vezi toată discuția)
Persoanele cu dizabilitati pot obtine locuinta anl? pot inscrie auto pe numele lor? marian_26 marian_26 Opersoana cu handicap gradul al-II-lea (epilepsie) ii poate inscrie o alta persoana o masina pe numele pedrsoanei bolnave care are un ajutor de 234 lei si daca ... (vezi toată discuția)