Buna seara!
Ma numesc Stana Pavel si am o intrebare legata de locuintele ANL, pentru fiica mea. Ea are 22 de ani si are handicap de gradul I pe care l-a dobandit la varsta de 3 ani in urma unui accident de masina. Intrebarea mea este daca fiica mea are dreptul la locuinta ANL? Mentionez ca nu este casatorita, nu lucreaza pentru ca are pensie de handicapat gradul I, eu fiindu-i insotitoare (nici eu nu sunt casatorita, tatal ei a murit in accident) si nu avem casa, stam in chirie particulara. Am facut dosarul, l-am depus si pana acum cateva saptamani ne-au spus ca avem sansa (eram pe locul 15 din 24), dar acum dupa cum vad sansele au scazut spunandu-mi ca fiica mea trebuie sa aibe serviciu. Dar cum, daca este handicapata de gradul I? Aici sunt nelamurita si vreau sa stiu daca are vreo sansa sau nu? Oare ce trebuie sa fac? Va multumesc anticipat!
Exista posibilitatea ca obligatiile financiare aferente spatiu de locuit ANL,sa fie preluate legal de catre tert ,care sa achite in locul titularului contractului,cu riscurile de rigoare
Abandon copil
ionut979
buna ziua.
am divortat in 2009. pana la divort locuiam cu fosta sotie si cu fetita noastra intr-o garsoniera primita de la anl, acele locuinte pt tineri in ... (vezi toată discuția)