avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 487 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Acțiuni
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Acțiuni

Bună ziua! Aș dori dacă se poate să mă sfătuiți în legătură cu niște acțiuni ale părinților. Am depus atunci după 90 niște acțiuni la Petrom dar nu primim nici un ban de la ei și nu știu nu mai sunt valabile sau nu mai plătesc ei nu știu care este treaba cu ele sau dacă trebuie sa merg undeva să întreb despre ele nu știu ce as putea sa fac.
Cel mai recent răspuns: Nelu79 , utilizator 15:31, 18 Iunie 2018
Da,mai sunt valabile si acum titularul certiicatului de actionar are actiuni la OMV Petrom SA. Nu stati acasa si asteptti informatii ci interesati-va despre dreptul dumneavoastra caci ei nu sunt obligati sa va anunte personal.
Daca cumva actiunile le-ati mostenit si inca nu ati facut succesiunea si nu le-ati inregistrat pe numele dumneavoastra la depozitarul central, trebuie sa faceti asta mai intai caci nu veti putea sa beneficiati de dreptul dumneavoastra.
Titularul se poate adresa adresa cu buletinul la o sucursala BRD pentru a-si ridica dividendele de la OMV Petrom SA doar pe ultimii trei ani iar pentru perioada mai veche le-a pierdut.
Urmariti permanent informatii dar si cotatia de vanzare pe bursa la adresa [ link extern ]
Vă mulțumesc pentru informație!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certificate de actionar EugeniaAnghel EugeniaAnghel Cum pot sa vand doua certificate de actionar cu numarul total de 150 actiuni? Certificatele au fost eliberate de S.C. PECO Tulcea .Va rog sa-mi spuneti daca ... (vezi toată discuția)
Certificat de actionar obtinut in 1996, ce pot face cu el? lumyclau lumyclau Buna ziua. As vrea sa ma lamuriti si pe mine intr-o problema- Certificatul de actionar obtinut in 1996 ce se mai poate face cu el? Eu am un Certificat la ... (vezi toată discuția)
Certificat de actionar al soțului meu, la peco brasov LenNic LenNic Bună ziua! Am un certificat de actionar al soțului meu, la \"Peco Brasov\". Sotul meu a decedat în urma cu câțiva ani, iar la vremea respectivă stiind ... (vezi toată discuția)