avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 369 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Taxa timbru
Discuție deschisă în Executare silită

Taxa timbru

Bună ziua, dacă prin sentința prin care s-a soluționat pe fond o contestație la executare silita (rămasă definitiva și executorie) s-a dispus de către instanta și restituirea taxei judiciare de timbru, este necesara formularea unei noi cereri de restituire către instanta de judecata sau cu prima sentința se poate face cererea direct către primărie? Va mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: Anamaria Alexandra , utilizator 20:36, 18 Iunie 2018
~ Conținut șters la cerere ~

Va mulțumesc frumos pt răspuns!
Consuela Scarlat a scris:

Nu este nevoie de o noua cerere de restituire, atata vreme cat prin dispozitivul sentintei s-a dispus cu privire la acest aspect

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Este corecta decizia? titi marina titi marina Va salut. Am o nelamurire pe care incerc sa o inteleg cu ajutorul dv. La instanta Tribunalului Arges, am cerut restituirea taxei de poluare si plata si a ... (vezi toată discuția)
Restituire cautiune in cazul admiterii contestatiei la executare Ioan Seria Ioan Seria Buna ziua, Am nedumerire cu o speta in care am fost implicat. Concret, intr-o executare silita imobiliara in care am fost parte, mi s-a admis contestatia la ... (vezi toată discuția)
Restituirea cautiunii andrerieu56 andrerieu56 Buna seara, Instanta de recurs a admis contestatia la executare si a anulat executarea silita prin hotarare irevocabila. Comunicarea inca nu am primit-o dupa ... (vezi toată discuția)