avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 942 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Angajare la împărțit pliante
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Angajare la împărțit pliante

Buna ziua!Daca o persoana dorește sa se angajeze la o companie ce dorește persoane sa împartă pliante in oras part-time atunci este necesară angajarea acelei persoane sau nu e neaparat nevoie?jobul fiind part-time
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:44, 18 Iunie 2018
Depinde de decizia angajatorului ... poate incheia c.i.m. cu timp partial sau il poate angaja ca si zilier, in conditiile Legii 52/2011.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Metoda legala de angajare promoteri divatz divatz Detin o firma de publicitate si mai nou am inceput impartirea de pliante cu ajutorul promoterilor. Am urmatoarele intrebari: Pentru legalitate la promoteri ce ... (vezi toată discuția)
Angajare zilieri - publicitate Danyella_tm Danyella_tm Buna seara, Daca am o agentie care ofera servicii de publicitate pot angaja zilieri ? Conform art. 11 din Legea 52 /2011, publicitatea se incadreaza la ... (vezi toată discuția)
O persoana fizica poate folosi zilieri? bukinst bukinst Care sunt obligatiile unei persoane FIZICE ce foloseste zilieri pentru constructia unei case si pentru activitati agricole conform noului cod al muncii ? (vezi toată discuția)