avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 800 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Ce inseamna : Admite cererea . Tip solutie: Admite ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Ce inseamna : Admite cererea . Tip solutie: Admite cererea petentei prin reprezentant DGASP .Fara cale de atac. Document: Incheiere finala . Dezinvestire.

E vb de o consiliere psihologica a unui minor deoarece a refuzat sa mearga cu creditorul (Tatal) in decursul unei executari judecatoresti ,intr-un proces in care am avut castig de cauza locuita minorului fiind dispusa a fi la tata. Nu am fost prezent la prima sedinta deoarece nu am fost de acord cu reprezentantul DGASP care mi sa pus la dispozitie. Nefiind obiectiv si in necunostinta de cauza si datorita unor remarci jignitoare si deplasate la adresa mea disputandu-mi integritatea si buna credinta chiar si in fata debitorilor. E posibil ca executarea inclusiv consilierea sa se fi incheiat ,iar reprezentantul respectiv sa fi inaintat o cerere instantei prin care copilul sa ramana la debitori? Mama respectiv bunicii. Va multumesc anticipat pt raspunsuri !
Scrisoare catre Instanta : Dle.presedinte , Motivul pt care va scriu aceasta carte de suflet este acela de a va arata intentiile mele ca si un tata responsabil...grijuliu...iubitor si protector...Avand doar o singura mare dorinta...Si anume de a mi se da possibilitatea si sansa de a-i oferi copilului meu drag si scump o copilarie frumoasa si minunata. Plina de bucurii zambetel si fericire .Sa fiu langa ea mereu...Atunci cand are nevoie de mine..De vorba sprijinul si mangaierea mea ...Sa o pot invata ceea ce m-au invatat si mi-au insuflat parintii si bunicii mei...Si anume...dragostea de neam, iertarea , repspectul fata de cei varstnici, cele sfinte si lege.Singurul meu scop in viata este acela de a munci din greu pt ca fetitei mele sa nu-i lipseasca nimic...Sa o cresc frumos...sa fie in om implinit..educata la cele.mai bune scoli...sa-i insuflu si sa o indrum spre calea artelor....muzicii, poeziei, picturii, literaturii si limbilor straine..Prin educatia si buna crestere ce imi doresc sa i-o ofer , o voi pregati pt drumul vietii...care din pacate nune intotdeauna drept si lin..Cate o data tristetea ,durerea si dezamagirea asi fac loc si se strecoara in viata fiecarui om
Ma voi ruga la dzeu sa-mi dea putere sanatate si.multi ani pt a fi langa ea in momentele acelea
.Sa o alin ,sa o incurajez...si sa o fac sa treaca peste orice abstacol....Sunt constient de munca imensa si mai ales eforturile deosebite pe care domniile voastre le depuneti pt a infaptui si veghea la indeplinirea dreptatii...Apelez cu incredere la aceasta institutie pe care cu cinste o reprezentati. Nu lupt pt case bunuri, pamanturi....Ma lupt pt viitorul fetitei mele scumpe Catalina .Am incredere in judecata caruia ne-am infatisat..si in intelepciunea de care de fiecare data a-ti dat dovada atunci cand a trebuit sa luati o hotatare ce poate schimba spre bine o viata .De viata si viitorul copilului meu scump e acum vorba.. DATI-MI VA ROG DIN SUFLET SANSA SA-.MI POT DUCE LA INDEPLINIRE SARCINA...DATORIA...SI ONOAREA CU CARE AM FOST BINECUVANT...SI ANUME ACEEA DE TATA ..VA MULTUMESC

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poezie_strofa creatie proprie pirvucristian pirvucristian M-am nascut, cand cerul plangea cu stele, si LUNA mi-a dat printre ele, primul SARUT. (vezi toată discuția)
Intra aici cu sufletul si esti mai acasa ca oriunde... justitiarul3 justitiarul3 Daca iubesti poezia, daca esti fascinat de frumusetea cuvantului... nu sta pe ganduri, scrie, scrie asa cum stii tu, incepe cu putin si mai ales nu-ti fie ... (vezi toată discuția)
Program de vizitare minor tati_42 tati_42 Am o problema mare cu justitia mamei in romania. Sunt un tatal din germania si lupt pentru un program de vizitare minor. Acum am pierdut doua procese care au ... (vezi toată discuția)