avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 284 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... TRANSFER CONTRACTE DE MUNCA
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

TRANSFER CONTRACTE DE MUNCA

Am transferat contractele de munca de la o societate la alta, in baza leg.67/2006 si art. 173 din Codul Muncii. In Revisal au fost preluate aceleasi contracte de munca si in concluzie au fost pastrate acelesi contracte cu tot ce includ ele: fisa postului, fisele individuale de protectie. De ce contabila spune ca trebuie facuta incetarea pentru ca transferul nu mai exista? Nu pot opera nici o incetare pentru ca incetarea se face de firma care le-a preluat, iar toate drepturile asupra lor revin firmei care le detine .....Confunda "transferul" cu "detasarea" sau are dna dreptate?
Cel mai recent răspuns: 32aly , utilizator 14:07, 18 Iunie 2018
Daca nu se pricepe , de aceea a spus asa ceva.

Transfer contracte:
Operatia permite transferarea de contracte din registrul angajatorului cedent, contracte care face obiectul unui transfer de intreprindere in baza Legii nr. 67/2006 .
Operatia de transfer se poate face apasand butonul "Transfer contracte" pozitionat in toolbarul din partea superioara a ecranului principal in sectiunea "Mutare contracte" - subsectiunea "Transfer".

Asa am gandit si eu. Transferurile au fost facute in baza legii mai sus mentionate. Am operat unde ati specificat, nu la detasare. mMultumesc pentru raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Transfer angajati de la un angajator la altul Axente Tina Axente Tina Buna ziua. Urmeaza o fuziune intre doua societati, si bineinteles transferul angajatilor. Care este procedura de transfer din Revisal? In cat timp se ... (vezi toată discuția)
Transfer angajati intre doua societati - septembrie 2016 AnamManole AnamManole Care este procedura de transmitere in Revisal a transferului angajatilor intre doua societati? Incetam contractele de munca la firma cedenta si intocmim si ... (vezi toată discuția)
Modificari contractuale Daliborka Daliborka In cazul in care o societate este cumparata de o alta societate( care se va numi altfel), in acest caz cum se procedeaza cu angajatii existenti? aceasta ... (vezi toată discuția)