avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 837 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Calculare venit net drepturi autor
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Calculare venit net drepturi autor

Fiul meu este student, fara CIM, si intentioneaza sa incheie un contract de drepturi autor(traducerea unor materiale video) . Daca venitul brut este de 100 lei de exemplu pentru un material cum calculez cat ar urma sa fie venitul net din aceasta suma? As dori ca impozitul sa-i fie retinut integral de angajator si platit mai departe, sa nu mai avem de depus declaratie de venit.

Alte discuții în legătură

Calcul venit net din drepturi de autor ContSters172175 ContSters172175 Cum se calculeaza un venit net din drepturi de autor pe anul 2011? La sursa s-a retinut 16% si 10.5 % CAS. (vezi toată discuția)
Drepturi de autor pensionara dianamaria12 dianamaria12 Buna ziua, As dori sa stiu ce taxe trebuie sa platesc daca sunt pensionata la limita de varsta si as dori sa lucrez cu drepturi de autor. Ce suma de bani mi ... (vezi toată discuția)
Venituri din drepturi de autor velia velia Buna ziua, Trebuie sa calculez venituri din drepturi de autor pentru doua cazuri diferite si anume: pentru un pensionar si pentru un angajat cu contract de ... (vezi toată discuția)