Buna ziua,vin cu doua intrebari:sunt in divort cu sotul meu si avem trei copii impreuna,doi minori si un major care este la facultate.Sotul lucreaza pe camion la o societate din Romania dar activitatea si-o desfasoara in Damemarca, Pe cartea de munca,primeste salariul minim pe economie iar pana la suma de 2500E,asa cum au convenit la angajare,ii primeste sub forma de diurna.Intrebarile mele sunt:1)Poate fi numita diuna sau castig suplimentar atunci cand pe contractul individual de munca la locul muncii este trecut"pe trasee in tara si strainatate(UE)"?2)Diurna daca intr un an depaseste cele 120 zile legale cat si suma limita de 2,5*35€pentru UE,restul nu este venit salarial?Va spun situatia pt ca sotul meu,desi are un venit de 2500€ pe care el stie cum il foloseste,nu contribuie cu nimic la intretinerea copiilor pana la sfarsitul procesului.Va multumesc pt raspuns
Diurna si alte sporuri nu se iau in calcul la pensia de intretinere.E decizie data de ICCJ si mai mult de 50% din salariul net, bani in mana, nu o sa optineti niciodata.
Pensia alimentara
Gong
Buna seara.Am.avut pruma.sentinta la divort prin acord,stabilirea domicilului la.minori,exercitarea autoritatii parintesti in comun,dar nu ne am inteles in ... (vezi toată discuția)