avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 197 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Declaratia unica
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Declaratia unica

Am un singur venit de declarat si anume din transferul titlurilor de valoare ,cu un venit de 811 lei. Trebuie sa completez numai prima parte , fara anexa nr... , nu-i asa ? Cum depun si portofoliul primit de la banca , avand in vedere ca vreau sa-l depun prin SPV ?
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 12:01, 19 Iunie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Da doar prima parte care se refera la inchiderea anului 2017 si daca nu doriti sa va asigurati la sanatate in 2018. Cel mai bine ar fi ca acum,fiind si primul an in care se foloseste declaratia unica, sa mergeti direct la ei la finante pentru a va ajuta s-o completati si s-o depuneti la ghiseu, ca sa nu gresiti la completare. Si sa aveti si o copie dupa hartia primita de la banca la transferul titlurilor de valoare.
Ultima modificare: Marți, 19 Iunie 2018
george-neagu, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratia unica juridic_cas juridic_cas Buna ziua, Persoana cu handicap accentuat: 1. pensionat cu limita de varsta, 2. angajat cu contract de munca perioada nedeterminata - program ... (vezi toată discuția)
Declaratia unica venit din inchiriere janedoe1 janedoe1 Buna ziua, Am niste nelamuriri si sper sa ma ajutati. Sunt salariata , dar am si o proprietate pe care o inchiriez. In 2017, am platit pe baza de decizie de ... (vezi toată discuția)
Cass ptr tranzactii bursiere/dividende cand esti salariat roflorin roflorin Buna ziua, Avand in vedere noua legislatie bogata in articole, as dori sa stiu in mod clar daca ptr o persoana salariata cu norma intreaga (care deja plateste ... (vezi toată discuția)