Daca sunt internata în spital, deoarece sunt cu diabet tip 2, pot beneficia de întreruperea concediului de odihnă, in învățământul preoțimea, in perioada verii. Concret, sunt internata de joi 21 iunie 2018, inca nu știu pentru cât timp, dar vreau să știu dacă am drept sau pot sa îmi întrerup concediul de odihna, că educatoare l a grădiniță? Va mulțumesc. Cu respect. ilea.tecla@gmail.com
Codul Muncii
art.145
....
(5) In situatia in care incapacitatea temporara de munca sau concediul de maternitate, concediul de risc maternal ori concediul pentru ingrijirea copilului bolnav a survenit in timpul efectuarii concediului de odihna anual, acesta se intrerupe, urmand ca salariatul sa efectueze restul zilelor de concediu dupa ce a incetat situatia de incapacitate temporara de munca, de maternitate, de risc maternal ori cea de ingrijire a copilului bolnav, iar cand nu este posibil urmeaza ca zilele neefectuate sa fie reprogramate.
.....
Concediu legal
ganeacristi
Buna. Daca esti in concediu medical in perioada concediului legal,e vorba de mine, am avut piciorul rupt, se plateste concediul medical pe acea perioada. Dar ... (vezi toată discuția)