avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 873 soluții astăzi

Joi, 20 martie, are loc evenimentul: Impozitul minim global de 15%: Cadrul de implementare a Directivei Pillar 2 în România. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... CAS pentru cabinet de avocatura
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

CAS pentru cabinet de avocatura

Buna ziua
Pentru un cabinet de avocatura,este obligatorie plata CAS,tinand cont ca ei platesc la Casa de Asigurari a Avocatilor?
Se completeaza in declaratia unica?
Cel mai recent răspuns: prest , utilizator 18:32, 19 Iunie 2018
Sanatatea se plateste separat.
Nu are legatura cu baroul.
Nu de sanatate era vorba,ci de pensie CAS nu CASS
~ Conținut șters la cerere ~
In acest caz nu se plateste la stat nimic pt pensie.
Multumesc frumos

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxe avocati 2019 tomithah tomithah Buna seara! Imi cer scuze ca deranjez. Sunt avocat stagiar din 2018 in cadrul Baroului din Bucuresti. Sunt colaborator la un cabinet individual de avocatura, ... (vezi toată discuția)
Contributie la cas ionilie2013 ionilie2013 barbat 51 ani pana in 2005 am lucrat la o firma care mi-a platit toate darile catre stat(25ani) din 2005 mi-am platit personal doar contributia la pensie ... (vezi toată discuția)
Reguli fiscale pt.un cabinet de avocat carmenbn carmenbn 1.Un cabinet individual de avocat are sediul profesional in Ploiesti,la domiciliul avocatului titular,care e inscris in Baroul Prahova.Are cod fiscal si ... (vezi toată discuția)