avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 650 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Taxa de reziliere + inregistrare fara acordul meu
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Taxa de reziliere + inregistrare fara acordul meu

Buna,

Putin istoric
Anul trecut m-am mutat si am decis sa imi trag linie de la cei de la UPC (era cablul vechi si m-am trezit cu ei ca au venit sa il taie). Stiind ca peste un an plec ii specific reprezentatului UPC ca urmeaza sa plec si sa renunt la servicii peste un an se poate sa fac asta fara sa platesc alte taxe? "Da nu este nicio problema" Semnez fara sa mai citesc toate foile.

Acum o saptamana:
Primesc apel de la un reprezentant UPC ca sa afle de ce am renuntat la servicii. II zic ca a fost totul perfect doar ca urmeaza sa plec in alta tara. Spre surprinderea mea imi spune ca trebuie sa platesc taxa respectiva de 200 lei , ii explic cum a fost povestea anul trecut, imi da dreptate dar imi mai spune ca era obligatia mea sa citesc contractul. La final imi spune ca daca trimit email cu un contract de munca din cealalta tara se anuleaza acea taxa. Mai intreaba daca sa inainteze cererea de reziliere si daca mi-a dat toate informatiile. Si zic da.

Urmeaza maine/poimaine sa ma duc la ei sa discut cu alt reprezentat ca cu acela nu am reusit sa ma inteleg, acum evident nu mi se pare normal sa platesc banii aia si nici nu am sa o fac pentru ca simt ca am fost mintit cand am pus intrebarea aceea anul trecut. Pot sa mai fac ceva cu problema aceasta? Sau sa-mi spuna ca in inregistrarea apelului telefonic am zis ca da (nimeni nu mi-a spus ca apelul este inregistrat).

Pot rezolva ceva prin ANPC?

Multumesc
Ultima modificare: Marți, 19 Iunie 2018
GluPix, utilizator

Alte discuții în legătură

Reziliere contract upc looker looker Buna seara! Am avut contract cu UPC din data de 27.04.2013 pt o perioada de un an pentru servicii TV si internet. Prin septembrie 2014 am avut niste ... (vezi toată discuția)
Problema la upc alexandra23 alexandra23 am abonament la upc de anul trecut din august, si as cam vrea sa renunt la el. e deajuns sa fac o cerere de reziliere? sau mai este ceva? trebuie sa platesc ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract rhona1984 rhona1984 va rog sa ma sfatuiti ce sa fac? anul trecut am locuit in cluj-napoca intr-un apartament inchiriat. ne-am inteles cu proprietarii sa-l inchiriem pt mai mult ... (vezi toată discuția)