avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 867 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... problema la upc
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

problema la upc

am abonament la upc de anul trecut din august, si as cam vrea sa renunt la el. e deajuns sa fac o cerere de reziliere? sau mai este ceva? trebuie sa platesc vreo taxa de reziliere? sincer nu mai imi plac de loc programele de la ei, iar multe din cele bune le-au scos si le-au mutat pe digital ca sa se aboneze lumea ca vezi doamne sunt mai multe programe, si cu criza asta sincera sa fiu nici nu prea mai imi permit sa il platesc mai ales ca mi-am pierdut si locul de munca....va rog sa ma ajutati cu un sfat.:( si daca cumva imi cer taxa aceea de reziliere si nu il mai platesc de loc ce se poate intampla? :(
Cel mai recent răspuns: Florin Lucian Manolescu , Consultant managementul calitatii 18:30, 26 Noiembrie 2009
Achitati la zi toate datoriile catre upc.
Apelati nr de telefon pentru relatii cu publicul de pe site-ul lor .
(Un robot va va povesti diverse lucruri formidabile despre upc cam 5 minute, dupa care apelul este preluat de un operator uman. Spun uman numai pentru faptul ca va puteti intelege in limba romana cu el si nu pentru faptul ca ar da dovada de intelegere sau compasiune pentru dvs ori ca ar fi receptiv la defectiunile semnalate de dvs)
Solicitati acestui operator rezilierea contractului motivat de imprejurarea , spre exemplu, ca ati vandut apartamentul/casa si ca nu mai puteti folosi in viitor serviciile lor.
Succes! :)
Ultima modificare: Miercuri, 25 Noiembrie 2009
ContSters84518, utilizator
La UPC din nefericire trebuie sa anuntati rezilierea cu 30 de zile inainte. Daca nu ati anuntat din timp,.va trebui sa platiti abonamentul si pe cele 30 de zile ce urmeaza de la reziliere efectuata acum. Nu stiu cat de legala este procedura asta, dar asa apare in contractele lor noi.

Daca contractul il aveati pe o perioada anume (1 an) va vor cere o gramada de diferenta daca vreti sa reziliati mai devreme.
Ultima modificare: Joi, 26 Noiembrie 2009
BX, utilizator
Studiaţi contractul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reziliere contract upc care nu are semnatura mea GarfieldStefy GarfieldStefy Buna ziua! Am o nelamurire. Sunt clienta UPC din luna Septembrie 2008 . Vreau sa renunt la serviciile lor, insa ei imi spun ca nu sunt sub contract minim ... (vezi toată discuția)
Modificare tarif servicii upc romeo mart romeo mart Suint abonat UPC cu abonament DE MAI MULT DECAT PERIOADA CONTRACTUALA DE UN AN DECI PPESTE DURATA CONTRACTULUI INITIAL DE UN AN CAM DE 3 ANI internet SPEED ... (vezi toată discuția)
La upc - taxa pe stalp, inclusa in factura /08.2014 ? cristiannegru cristiannegru - pt. 2 ani de zile, la UPC, am un Abonament “Pachet 3 Play” ( Internet + Tv + Tel.), Internet = 120 Mbps. - primele 6 luni ( oct.2013 - ... (vezi toată discuția)