avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 781 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... REZILIERE CONTRACT UPC CARE NU ARE SEMNATURA MEA
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

REZILIERE CONTRACT UPC CARE NU ARE SEMNATURA MEA

Buna ziua! Am o nelamurire. Sunt clienta UPC din luna Septembrie 2008 . Vreau sa renunt la serviciile lor, insa ei imi spun ca nu sunt sub contract minim obligatoriu la TV , dar sunt inca 8 luni sub incidenta contractuala la Internetul Start (care e oferit gratuit). Nu vad cum se poate ca la Internet Start (care este gratuit oferit la orice abonat de Tv UPC) sa mai fiu in perioada contractuala obligatorie, daca la TV DIGITAL nu mai sunt si pt. internet Start nu am semnat nici un act de ''perioada obligatorie''. Nu este normal ca sa am ''perioada obligatorie'' la Internet Start, daca la TV DIGITAL nu mai am si deasemenea nu am semnat nimic cu UPC de prelungire (este o neconcordanta cu termenii contractuali). Va dau un exemplu: eu pot sa renunt la TV DIGITAL pentru ca nu ma mai aflu in perioada contractuala minima si sa pastrez Internet Start (gratuit) pana in data specificata de UPC (pentru a nu mai plati taxa de reziliere anticipata), insa Internet Start fara abonament TV UPC nu se poate dupa regulile lor (sau da?). Va rog sa ma lamuriti in problema descrisa si in acelasi timp sa-mi oferiti solutii concrete. Multumesc anticipat.
Ultima modificare: Duminică, 13 Martie 2011
GarfieldStefy, utilizator
Cel mai recent răspuns: ionut12345 , utilizator 08:38, 14 Martie 2011
Sesizati oficial OPC
Am o nelamurire. Sunt clienta UPC din luna Septembrie 2008 . Vreau sa renunt la serviciile lor, insa ei imi spun ca nu sunt sub contract minim obligatoriu la TV , dar sunt inca 8 luni sub incidenta contractuala la Internetul Start (care e oferit gratuit). Nu vad cum se poate ca la Internet Start (care este gratuit oferit la orice abonat de Tv UPC) sa mai fiu in perioada contractuala obligatorie, daca la TV DIGITAL nu mai sunt si pt. internet Start nu am semnat nici un act de ''perioada obligatorie''. Nu este normal ca sa am ''perioada obligatorie'' la Internet Start, daca la TV DIGITAL nu mai am si deasemenea nu am semnat nimic cu UPC de prelungire (este o neconcordanta cu termenii contractuali). Va dau un exemplu: eu pot sa renunt la TV DIGITAL pentru ca nu ma mai aflu in perioada contractuala minima si sa pastrez Internet Start (gratuit) pana in data specificata de UPC (pentru a nu mai plati taxa de reziliere anticipata), insa Internet Start fara abonament TV UPC nu se poate dupa regulile lor (sau da?). Va rog sa ma lamuriti in problema descrisa si in acelasi timp sa-mi oferiti solutii concrete. Multumesc anticipat.
Ultima modificare: Duminică, 13 Martie 2011
GarfieldStefy, utilizator
cat de concret.
sesizati OPC dupa ce in prealabil aveti refuzul in scris de la UPC.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ordonanta de guvern privind serviciile! Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Am auzit de o ordonanta de guvern ce ii obliga pe cei care au contracte cu firmele de TV prin antena parabolica sa accepte posibilitatea clientilor ... (vezi toată discuția)
Rcs-rds ContSters209690 ContSters209690 buna ziua am un contract de internet de 6 ani cu rcs-rds.In luna martie 2011 am incheiat un abonament de televiziune.Am vrut sa reziliez contractul de ... (vezi toată discuția)
La upc - taxa pe stalp, inclusa in factura /08.2014 ? cristiannegru cristiannegru - pt. 2 ani de zile, la UPC, am un Abonament “Pachet 3 Play” ( Internet + Tv + Tel.), Internet = 120 Mbps. - primele 6 luni ( oct.2013 - ... (vezi toată discuția)