avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 116 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Gauri in gard scurgere apa
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Gauri in gard scurgere apa

Buna ziua, este legal ca un vecin sa isi faca gauri in gard, pentri ca apa din curtea lui sa se scurga pe drumul meu de acces, proprietate privata? Isi uda gazonul foarte mult, iar surplusul de apa se scurge la noi. La ploi abundente, la fel. As putea chema politia, sau incerca o mediere? De un an l-am rugat sa astupe, acum 1 luna a astupat apoi acum a destupat dupa o ploaie mare. Si-a betonat curtea proprie si nu i se mai scurge apa in pamant. Mersi
Ultima modificare: Marți, 19 Iunie 2018
Secex, utilizator
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 17:25, 19 Iunie 2018
Daca nu va intelegeti pe cale amiabila sa-si construiasca un canal de scurgere in jurul platformei betonate cu colectare ape intr-un camin si apoi la canalizarea meteorica a zonei (daca exista) va puteti adresa instantei de judecata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Gauri in gard pentru scurgere apa ploaie Blogarel Blogarel Salutare ! La coltul casei se strange apa strict de la picaturile de ploaie care cad intre zidul casei si gard ( apa pluviala este colectata). Pentru a se ... (vezi toată discuția)
Clauze abuzive la apa nova. intrebare- ce se poate face daca ... iriholo iriholo Clauze abuzive la Apa Nova. Intrebare- ce se poate face daca Apa Nova se prevaleaza de un HCG al Mun Bucuresti pentru a factura abuziv apa pluviala la o ... (vezi toată discuția)
Plata apa meteorica sau apa de ploaie boian boian Am formulat cerere de chemare in judecata a furnizorului de apa potabila pentru a nu mai imi factura prestari servicii (canalizare si epurare) legate de apa ... (vezi toată discuția)