avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 885 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Grup de firme constituite pentru a accesa fonduri ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Grup de firme constituite pentru a accesa fonduri nerambursabile

Buna ziua. Va rog sa imi oferiti o opinie avizata in urmatoarea speta. Un numar de 4 firme au sediul social la aceeasi adresa, in aceeasi casa, cu asociati diferiti. Una dintre cele 4 firme a aplicat anul trecut pentru a obtine fonduri nerambursabile de la stat, dar a fost respinsa. Anul acesta, celelalte 3 au aplicat in cadrul aceluiasi program si au fost acceptate la finantare. Firma respinsa anterior este furnizor pentru 2 dintre celelalte 3. Se poate considera ca aceste 4 firme au fost constituite pentru a forma un grup infractional pentru a obtine fonduri nerambursabile? Daca da, care ar fi argumentarea legala? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Celia887 , utilizator 19:53, 19 Iunie 2018
~ Conținut șters la cerere ~
Multumesc pentru raspuns. Aspectele principale ar fi ca au acelasi sediu social, sunt nou infiintate (de 1 an), una este furnizor pentru alte doua, toate sunt aplicante pe acelasi program de finantare. Coincidentele se tin lant ...
Ultima modificare: Marți, 19 Iunie 2018
Celia887, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pentru modernizarea unei constructii in sensul obtinerii unor fonduri structurale nerambursabile sunt necesare avize? iuliana26 iuliana26 Detin un imobil pe care as dori sa il modernizez cu scopul de a participa la un proiect pe fonduri europene nerambursabile. Am nevoie de avize in acest ... (vezi toată discuția)
Fonduri nerambursabile Daria8 Daria8 Buna ziua Va rog, daca puteti sa ma indrumati, cum as putea obtine fonduri nerambursabile fara cofinantare pentru microintreprindere, pentru antreprenorii ... (vezi toată discuția)
Fonduri europene nerambursabile? madaene madaene buna ziua, in orasul in care locuiesc nu avem nicio cresa pt copilasi, ma intrebam daca pot primi finantare sa deschid una? nu am firma, nu am spatiu, adica ... (vezi toată discuția)