avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1644 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Anul acesta am fost condamnat la 8 luni cu suspendare ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Anul acesta am fost condamnat la 8 luni cu suspendare și 2 ani la semnat la serviciul de probațiune. Acum m-am trezit cu o citație pentru o faptă din 2014, s-ar putea revoca pedeapsa cu suspendare pe care deja am primit-o?

Buna ziua.Anul acesta in 2018 am fost condamnat la o pedepsa de 8 luni cu suspendare-si de mers 2 ani la semnat la serviciul de probatiune. Prin 2014 am avut o cearta cu cineva din care a reiesit o bataie.Respectivul are certificat medico legal de 5 zile ingrijire medicala.Acum dupa 4 ani m-am trezit cu o citatie de la tribunal ca sunt acuzat de art.193 lovire si alte violente ( penal).Tin sa precizez ca pedeapsa primita cu suspendare nu provine din batai'scandaluri'furt....este de domeniul rutier.
Rugamintea mea este sa i-mi spuneti si mie daca cumva este o problema grava.Si daca acest proces ma poate afecta cu ceva .....ma refer revocarea pedeapsa cu suspendare? Va multumesc.

Ultima modificare: Joi, 21 Iunie 2018
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: Rex'Rex , utilizator 14:20, 20 Iunie 2018
Ok vă mulțumesc mult pt amabilitate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

2 condamnari macoal macoal buna dimineata!..intrebarea mea este urmatoarea....o persoana a fost condamnata la 2 ani si 6 luni cu suspendare pt furt dar in aceasta perioada este data in ... (vezi toată discuția)
Buna ziua , daca am primit revocarea sau anularea suspendării ... MArian1911 MArian1911 Buna ziua , daca am primit revocarea sau anularea suspendării și în total e de 3 ani și 2 luni . Pot face ceva sa mi se de-a tot suspendare ? Ținând cont ... (vezi toată discuția)
Condamnare cu executare Bibicioiu Mariana Bibicioiu Mariana Bună ziua! Dacă am avut o condamnare cu suspendare și încercare și între timp s-a judecat un dosar anterior fapta fiind săvârșită înainte de ... (vezi toată discuția)