avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 496 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... drept penal
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

drept penal

Este posibil ca instanta sa nu tina cont de legea 543 /2002 conform careia erau gratiate anumite pedepse printre care si cele aferente art. 213 cpp,si in 2011 la un alt proces sa contopeasca cele doua pedepse? Gratierea trebuia ceruta de inculpat(era condamnare cu suspendare) sau trebuia sa se tina cont in instanta? Multumesc

Alte discuții în legătură

Gratierea unei pedepse suspendare conditionat . nelamurire !!! razvanpopescu razvanpopescu Conform art.120 alin.2 gratierea are efect si asupra pedepselor suspendate conditionat . EX : avem o pedeapsta de 3 ani care se suspenda conditionat => ... (vezi toată discuția)
Acte materiale retinute in cadrul infractiunii continuate, constatare gratiere dodonica dodonica Buna ziua! Infractiunea de trafic de pesoane in forma continuata compusa din 6 acte materiale savirsita in cursul anului 2002 respectiv luna ianuarie, ... (vezi toată discuția)
Deducerea unei pedepse alexandra15 alexandra15 Buna seara am sa va explic mai pe larg cazul , daca puteti va rog sa imi dati un sfat Sotul meu cand era minor a primit o condamnare din care a executat o ... (vezi toată discuția)