avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 534 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... titlu de proprietate pamant comun
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

titlu de proprietate pamant comun

impreuna cu mama si sora mea sunt mostenitoarea de la tatal meu a unor terenuri agricole ale caror titluri de proprietate au fost eliberate pentru 2 persoane, ambele decedate. Tatal meu a mostenit unul dintre proprietarii decedati, unchi prin alianta. Care este modalitatea de intocmire a actelor de mostenitor daca nu cunoastem descendentii celeilalte persoane din titlu de proprietate?
va multumesc ff mult !
Ultima modificare: Marți, 19 Iunie 2018
ssf, utilizator

Alte discuții în legătură

Modificarea titlurilor de proprietate sile2011 sile2011 buna ziua am si eu o intrebare, nelamurire? bunicul meu a avut teren foarte mult. el este unic mostenitor dupa mai multe persoane(parintii, bunicii, unchii, ... (vezi toată discuția)
Masa succesorala teodorudaniela teodorudaniela Buna seara! Tatal meu a murit acum 12 ani.Noi suntem 3 frati,iar mama traieste .Nu am facut masa succesorala dupa tata si nici nu stim exact ce bunuri a avut ... (vezi toată discuția)
Titluri de proprietate Marrianna Marrianna Buna ziua, Ma aflu intr-o situatie disperata in legatura cu niste terenuri agricole si pana acum nimeni nu m-a putut ajuta, de aceea incerc aici, in ... (vezi toată discuția)