avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 941 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită proces
Discuție deschisă în Executare silită

proces

Buna ziua,

Am nevoie de sfatul dvs.

1. In urma somatiei privind evacuarea unui imobil trimisa de executor, debitorii au formulat o contestatie, urmare a careia instanta de judecata a fixat termenul de judecata si le-a pus in vedere sa plateasca suma de 2900 lei reprezentand taxa de timbru. Debitorii formuleaza cerere de reexaminare, cerere ce le-a fost respinsa. La data fixata pentru judecarea contestatiei, avocatul debitorilor cere un nou termen, intrucat acestia nu au primit Incheierea prin care le-a fost respinsa cererea de reexaminare, cerere aprobata de judecator, acordand termen in septembrie.
Intrebarea mea este: A procedat corect judecatorul, mai ales ca solutia cu privire la respingerea reexaminarii a fost publicata in aceeasi zi pe portal?

2. A procedat corect judecatorul, netinand cont de cererea mea prin care am solicitat strigarea dosarului dupa ora 11:30, depunand o data cu aceasta si dovada motivului pe care s-a bazat aceasta cerere?
Ce pot face in acest caz?

Multumesc!

Alte discuții în legătură

Cerere respinsa de catre instanta 123monica 123monica Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu un raspuns la urmatoarea problema. A avut loc un proces de judecata intre 2 parti. Reclamantul a castigat in instanta ... (vezi toată discuția)
Cerere reexaminare taxa de timbru respinsa Cristina Gabriela30 Cristina Gabriela30 Buna seara. Am depus apel intr-un dosar avand ca ob pretentii. Am depasit termenul de 3zile privind depunerea reexaminarii taxri de timbru. Instanta in camera ... (vezi toată discuția)
Comunicare incheierii ili47 ili47 Buna ziua,prietena mea a depus cerere pt, ajutor public judiciar , la data de 27.sept 2016 pe portal apare respinsa cu drept de reexaminare , Cand primeste ... (vezi toată discuția)