avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 313 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Inreg factura fiscala de la societate radiata
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Inreg factura fiscala de la societate radiata

Buna ziua tuturor,
Am o intrebare si sper intr-un raspuns cat mai complex.
Am inregistrat o factura fiscala de la un furnizor in oct 2013, si acum in urma unor verificari, depistam ca aceasta societate era radiata din 2012.
Nu stiu daca la acea vreme furnizorul a fost sau nu verificat.
Ma puteti ajuta cu niste sfaturi sau ce solutii contabile si respectiv juridice, exista in aceasta situatie ?
Multumesc frumos !

Alte discuții în legătură

Factura emisa dupa radiere luiza254 luiza254 Va rog: o solutie la urmatoarea situatie: In cursul lunii mai 2013 am inregistrat in contabilitate o factura insotita de chitanta, privind achizitia unui ... (vezi toată discuția)
Factura emisa abuziv dupa mai mult de 4 ani mihail_m mihail_m Buna ziua! Am rugamintea, daca puteti sa ma ajutati intr-o problema de natura juridica si contabila in acelasi timp. Am fost angajat in calitate de sef de ... (vezi toată discuția)
Inregistrari facturi emise de societati inactive !!! florin_again florin_again Care este raspunderea administratorului unei societati comerciale pentru inregistrarea unor facturi emise de societati inactive in valoare de peste zece mii ... (vezi toată discuția)