avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 748 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Ordin protectie
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Ordin protectie

Am nevoie de un sfat....am depus mai multe plangeri impotriva fostului sot,inclusiv 2 pt amenintari si una pt loviri(nu am martori,doar am incercat sa filmez si nici certificat medico legal)...ideea ca ma simt terorizata de el.Avem custidie comuna,el avand drept de vizita zilnic,fara alte precizari.In ultima vreme ma terorizeaza...vune sa vads copii fara sa ma anunte, il gasesc in fata blocului.Acum o zi a venit la ora 21 sa vada copii...nu eram acasa si a chemat politia.Cand m.au sunat le.am.spus ca nu sunt acasa si el stia ca cei mici sunt la bunici ca au vacanta pt ca in urma cu o sapt a venit iar neanuntat si a lut doar 1 copil pt ca celalat nu a vrut sa mearga cu el l.M.amsunat de fata cu politia,cred, si i.am spus ca nu subt acasa si ca cei mici sunt la bunici.Azi a mers si a facut plangere pt disparitie de minori, politia mergand acasa unde sunt copii si intocmind pv ca au vb cu mama mea si ca cei mici sunt acolo.A incepu sa ma sune si pt ca nu am putut raspunde mi.a trimus mesaj ca se duce sa ia copii de acolo ca i.am abandinat si ca nu.i mai vad pana nu mi.i da instanta.Am ajuns sa imi fie frica cand ies din bloc...sa ma uit mereu in spate.Credeti ca as avea sanse la un ordin de protectie?cum sa procedez dc merge dupa copii?multumesc
Cel mai recent răspuns: When , utilizator 09:35, 21 Iunie 2018
Cereti program de vizita din cauza celor mentionate mai sus. De asemenea anuntati DGASPC despre comportamentul fostului care traumatizeaza minorii. Ca incep sa nu mai vor sa mearga cu el, ca sunteti speriata si ca tensiunea afecteaza copii.
Incercati sa strangeti cat mai multe probe.
Ce a facut acum cu politia va ajuta.
Pe viitor incercati sa il informati in scris despre plecarile copiilor astfel incat sa aveti o dovada.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce o sa mi se intample daca cineva a facut o plangere penala asupra mea pentru ca l.am lovit? Popescu Vlad Popescu Vlad Sunt minor am 14 ani si un coleg care are handicap in acte a spus intr.o zi profesorului ca nu am venit la scoala pentru ca m.am dus sa ma sinucid pentru ca ... (vezi toată discuția)
Pe marginea prapastiei- probleme cu copilul minor theia theia M.am casatorit in 1995 si am divortat in 2005 ! in urma casatoriei am un fiu , care a ramas in custodia mamei, mai precis la bunica materna , mama fiului ... (vezi toată discuția)
Avocatnet italia: probleme mari cu vânzătorul la cumpărarea unei mașini, poliția nu mă ajută ContSters492652 ContSters492652 Buna ziua. Am cumparat o masina, de la o firma ce se ocupa cu masini second hand. Am mers cu respectivu sa facem contractu dupa e ma convins sa cumparat ... (vezi toată discuția)