avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 411 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... Presedinte antrenor club sportiv
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

Presedinte antrenor club sportiv

Daca sunt presedintele clubului soortiv de drept privat cu personalitate juridica, si antrenor in acelasi timp, cum rezolv problema contractului de munca. Adica nu vreau sa am vreun control, eu sunt antrenor si presedinte si nu ma intereseaza vreun contract de munca sa iau din banii copiilor cu care trebuie sa facem alte lucruri.
Merge un contract de voluntariat ?
Cel mai recent răspuns: radumititean , utilizator 22:11, 25 Iunie 2018
Daca acel club are forma juridica de asociatie non-profit este in perfecta regula sa activati ca antrenor neremunerat, pe baza de contract de voluntariat, nu ca salariat cu contract de munca. Atentie la problema posibilelor conflicte de interese in cazul acestui cumul de functii intre cea de presedinte si una executiva - se rezolva cel mai simplu daca se desemneaza de catre Consiliul Director o alta persoana care, in numele COnsiliului Director, exercita functia de control ierarhic si iudrumare asupra salariatului sau voluntarului care e antrenorul, in locul conducatorului ierarhic suprem care in acest caz e aceeasi persoana :-)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract presedinte ong mihaelafrancisc mihaelafrancisc Buna ziua, As dori sa stiu daca un presedinte al unui ONG poate fi antrenor al clubului fara contract de voluntariat sau de munca. (vezi toată discuția)
Ca singurul membru fondator al unei fundații pot avea salariu? Ion Deleacu Ion Deleacu Bună ziua, Ca singurul membru fondator al unei fundați cum pot fi plătit? Pot avea salariu? Mulțumesc (vezi toată discuția)
Procura speciala ong costybracon costybracon Buna ziua Sunt voluntar la o Asociatie nonprofit, presedintele asociatiei calatoreste foarte mult, este cetatean britanic, Dansul ar dori sa facem o procura ... (vezi toată discuția)